ZOO VILI MAČJA NAGRADNJAČA!

Zoo Vili Mjesec mačaka, uz prigodne popuste, donosi i NAGRADNU IGRU !! 

Nagrade su sljedeće:

1.nagrada
– Grebalica Parkour
– Optima nova hrana za mace 2 kg. okus po izboru
– Pijesak za mace Eco clean 10 lit. PROBIOTIC

2.nagrada 
– Optimanova hrana za mace 2 kg.
– Pijesak za mace Eco clean 10 lit. PROBIOTIC

3.nagrada
– Optimanova hrana za mace 2 kg.

U igri sudjelujete svakom kupnjom Optimanova hrane za mačke u pakiranju od 2 kg. (bilo koji okus) ili sa bilo kojim računom sa proizvodima za mace ukupnog iznosa iznad 150kn.

Računi se ubacuju u kutije za nagradnu igru u svim našim poslovnicama, a izvlačenja su 01. i 02.03 2019. uz snimanje uživo.

Zašto kroz dva dana? Pa zbog toga što se OVAJ SET NAGRADA IZVLAČI U SVAKOJ ZOO VILI POSLOVNICI, a pošto smo malo razbacani u 4 grada, stručna komisija ne stigne sve obaviti u jednom danu!

Sretno svima!!

 

i da…. ukoliko nas pratite na Facebooku, svakako kliknite na objavu sa opisom nagrade igre na OVOM LINKU, kliknite SVIĐA MI SE na objavu, PODIJELI također, te ukoliko niste, stisnite i sviđanje na Zoo Vili FB stranicu, nakon čega UPIŠITE KOMENTAR.
Zašto?
Pa, neki od komentatora će također biti nagrađeni vrijednim nagradama, a to izvlačenje ćemo obaviti na kraju mjeseca putem commentpicker stranice!

SRETAN VAM ZOO VILI MJESEC MAČAKA!! 

 

 

*Za sudjelovanje u Nagradnoj igri potrebno je imati Zoo Vili karticu vjernosti ili ispuniti pristupnicu i dobiti karticu u poslovnici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *