Program vjernosti

Opći uvjeti korištenja Zoo Vili programa vjernosti

Izdavatelj Zoo Vili kartice vjernosti je K.R.Vili d.o.o., Samoborska 18, 10 432 Bregana,
OIB: 10795154240 (dalje u tekstu Izdavatelj). Zoo Vili kartica vjernosti omogućuje Korisniku da prilikom kupnje u svim Zoo Vili trgovinama stječe pravo korištenja pogodnosti. Izdavatelj zadržava pravo promjeniti uvjete Programa vjernosti, te će iste objaviti na službenoj WEB-stranici i prodajnom mjestu.

Zoo Vili kartica vjernosti i nakon izdavanja Korisniku ostaje u vlasništvu Izdavatelja, koji zadržava pravo da u bilo kojem trenutku povuče pojedinačnu ili sve kartice iz opticaja, a obavijest o istom biti će objavljena na službenoj WEB stranici i prodajnom mjestu, te počinje vrijediti 14 dana od datuma objave. Svi bodovi i pogodnosti u tom slučaju moraju se iskoristiti u roku 14 dana od datuma objave nakon čega prestaju vrijediti. Ako Korisnik u navedenom periodu ne vrati karticu, ni ne iskoristi sakupljene bodove smatra se da je prihvatio sve izmjene od strane Izdavatelja.

Korisnik Zoo Vili kartice vjernosti može postati svaka pravna ili fizička osoba starija od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja ispunjavanjem Pristupnice daje svoju suglasnost za učlanjenjem. Kartica je besplatna, a dobiva se u Zoo Vili trgovinama uz pravilno ispunjenu i predanu pristupnicu te se aktivira unosom podataka u program. Kartica nije sredstvo plaćanja već služi za prikupljanje bodova te ostvarivanja pogodnosti. Ukoliko Korisnik promjeni podatke navedene na pristupnici dužan je o tome obavjestiti Izdavatelja pisanim putem.
Učlanjenjem u Zoo Vili program vjernosti Korisnik ne preuzima nikakve obveze, a ostvaruje pravo prikupljanja bodova ili iskorištavanja pogodnosti na slijedeći način:

3.1. JEDNA KUNA = JEDAN BOD na svaku kupnju iznad 50,00 kuna

3.2. minimalni iznos za dobivanje bodova je 50,00 kuna bez obzira na način plaćanja. Prikupljeni bodovi se zbrajaju, a stanje prikupljenih bodova može se provjeriti na svakom Zoo Vili prodajnom mjestu, te prilikom kupnje na izdanom računu.

3.3. Korisnik Zoo Vili kartice vjernosti može sakupiti maksimalno 2000 bodova ( Program bilježi maksimalno 2000 bodova po kupcu / kupnji)

3.4. prilikom kupnje korisnik Zoo Vili kartice vjernosti može iskoristiti 5, 10 ili 15% popusta ovisno o broju sakupljenih bodova: 500 bodova 5%, 1000 bodova 10% ili 1500 bodova 15% bez obzira na način plaćanja

3.5. kod kupnje s popustom broj sakupljenih bodova umanjuje se ovisno o visini popusta –

za 5% -500 bodova, za 10% -1000 bodova ili za 15% -1500 bodova

3.6. iskorištavanjem gore navedenih popusta korisnik ne dobiva nove bodove

3.7. kupnjom proizvoda označenih oznakama ASP (akcijska super ponuda), TNC (trajno niska cijena) maksimalan popust od 5% može se ostvariti samo kod korištenja 1500 bodova

3.8. kupnjom artikala označenih oznakom R! ( lijekovi na recept) sakupljaju se bodovi, ali se na iste ne može ostvariti popust

3.9. popusti se ne zbrajaju.

3.10. prikupljeni bodovi ne mogu biti zamjenjeni za gotovinu

Pogodnosti Zoo Vili programa vjernosti mogu se ostvariti samo uz predočenje važeće Zoo Vili kartice vjernosti.
Korisnik Zoo Vili kartice vjernosti ostvaruje i dodatne pogodnosti označene na prodajnim mjestima
Popusti se mogu ostvariti samo kupnjom u Zoo Vili trgovinama

Korisnik Zoo Vili kartice vjernosti ima pravo u svakom trenutku u pisanom obliku otkazati korištenje kartice, uz povrat kartice Izdavatelju. Otkaz vrijedi od trenutka kada Izdavatelj primi pisanu obavijest korisnika o otkazu i vraćenu karticu. Preostali bodovi na kartici se poništavaju i ne mogu se prenijeti na drugu karticu. U slučaju gubitka ili krađe kartice, korisnik je dužan u što kraćem roku obavijestiti Izdavatelja u najbližoj Zoo Vili trgovini ili na e-mail info@zoo-vili.hr kako bi dobio novu karticu sa svim do tada prikupljenim bodovima.
Izdavatelj kartice može u svakom trenutku isključiti korisnika Zoo Vili kartice vjernosti ukoliko postoji sumnja da korisnik karticu koristi protivno Općim uvjetima korištenja Zoo Vili programa vjernosti.

Izdavatelj se ograđuje od eventualne zlouporabe kartice i štete nastale istom.

Podaci korisnika prikupljaju se, obrađuju i koriste u svrhu provedbe Programa vjernosti u opsegu koji je nužan za uspješnu provedbu istoga, te informiranja o Zoo Vili aktivnostima na temelju pristanka korisnika navedenog u pristupnici, a sukladno Odredbama o zaštiti osobnih podataka. Članstvom u Programu vjernosti korisnik bezuvjetno prihvaća ova pravila, načine prikupljanja nagradnih bodova kao i načine korištenja.

Naljepnice prikupljene po dosadašnjem Zoo Vili programu vjernosti upisati će se na novu karticu na slijedeći način:
– svaka prikupljena naljepnica na staroj kartici vjernosti biti će upisana u novu Zoo Vili karticu vjernosti po principu 1 naljepnica = 50 bodova, uz predaju iste, u iznosu do ukupno 2000 bodova, a zaključno do 31.09.2016.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

*