NOVO! CROCI PARKOUR: NEKOLIKO AKTIVNOSTI U JEDNOM PROIZVODU!

PARKOUR kućice za igru su savršeni izbor ako želite ponuditi vašim macama mogućnost igranja, opuštanja, grebanja i penjanja u jednom proizvodu! Jednostavan za sastavljanje, ima vrlo laganu, ali snažnu strukturu koja može izdržati sve vrste pokreta i skokova. Plastični štapovi sa presvlakom od tkanine koja se može skidati, sisalovim postoljem, plišanim jastucima, protukliznim nogama, nude mačkama idealno mjesto za život, uživanje, igranje, grebanje i opuštanje, istovremeno zauzimajući vrlo ograničeni prostor u vašoj kući.

Parkour je dostupan u različitim veličinama i bojama:

PARKOUR SM GREY 81,3 x 40,6 x 40,6 cm – 369,00 kn
PARKOUR SM CAMOUFLAGE 81,3 x 40,6 x 40,6 cm – 369,00 kn
PARKOUR MD LEOPARD 81,3 x 40,6 x 71,1 cm – 399,00 kn
PARKOUR LG CAMUFLAGE 122 x 40,6 x 81,3 cm – 629,00 kn
PARKOUR XL GREY 121,3 x 81,3 x 101,6 cm – 699,00 kn
PARKOUR GIANT GREY 121,3 x 121,3 x 111,7 cm – 979,00 kn

MACE SU ZAKON!

POČASTITE IH!!

Napisala maca! 🙂

MACE SU PO PRIRODI

RAZIGRANE, TO ZNAMO

A mi za njih hrpu igračaka na izbor imamo!!

IGRAČKE SVIH VELIČINA

OBLIKA I BOJA!

U SVIM ZOO VILI POSLOVNICAMA!!!

ISTAKNUTI PROIZVODI

ECO CLEAN

Eco Clean je nova, ekološki prihvatljiva Crocijeva stelja za mačke, zečeve, glodavce, tvorove i gmazove. Eko Clean je napravljen od posebnih biljnih vlakana sa velikom moći upijanja, koja se zgrušnjavaju u kontaktu s tekućinama stvarajući ‘kuglu’ koju je lako ukloniti. Posebna biljna vlakna, ekološki prihvatljiva i s niskim utjecajem na okoliš, dolaze uglavnom sa lokalnih plantaža, što omogućuje izravnu kontrolu kvalitete i tehnike uzgoja. Eco Clean, zahvaljujući svom aktivnom sastojku biljnog podrijetla, sprječava isparavanje amonijaka koji uzrokuje neugodne mirise. Eco Clean ne oštećuje podove, tepihe ili ostale podloge. Lagan je, lako se prenosi i lako se uklanja: potpuno je bio razgradiv, tako da se može baciti u toalet ili kompost, što znači da ne stvarate dodatno smeće. Ne sadrži silikone ili prašinu, a proizveden je niskoenergetskim procesom bez upotrebe fosilnih goriva! Sve to čini ECO CLEAN praktičnom, učinkovitom i ekološki prihvatljivom biljnom podlogom!

Eco Clean 6 litara- 39,90 kn
Eco Clean 10 litara- 72,95 kn
Eco Clean 20 litara- 139,90 kn

 

TRENUTNA AKCIJA!

OPTIMANOVA- Superpremium hrana za mace!

 

Mačke su po prirodi mesojedi, a njihovo ponašanje i njihove prehrambene navike su vrlo slične onima divljih mačaka. Kada bi Vaša mačka živjela u divljini, njena hrana bi u prvoj liniji bilo svježe meso bogato proteinom s vrlo niskim udjelom masnoća. Visoko tehnološki proces proizvodnje OPTIMANOVA hrana omogućuje obradu svježeg mesa, koje se u proizvodnji samo jednom zagrijava, pri čemu se postiže vrlo mala denaturacija proteina. To garantira prvoklasnu kvalitetu proteina. Čak se i hranjive tvari i vitamini mogu očuvati ovim postupkom. Oko 40% udjela mesa dolazi od svježeg mesa s udjelom kostiju od 0%, 30% iz dehidriranog mesa, što donosi esencijalne aminokiseline i 5% dehidrirane jetre. To brine za posebno veliku probavljivost.

Kvalitetne omega 3 i omega 6 masne kiseline u OPTIMANOVA hrani jačaju imunološki sustav i štite mačke od mnogobrojnih bolesti. Potiče se razvoj živčanog i krvožilnog sustav tijekom rasta i u skotnosti. Zajedno sa cinkom se pogoduje regeneracija kože i zdravo, sjajno krzno. FOS su prebiotske tvari, koje sprječavaju širenje patoloških bakterija u crijevu i potiču razvoj dobrih bakterija, što brine za uravnoteženu crijevnu floru. MOS, također prebiotici, pomažu u razgradnji štetnih bakterija i smanjuju njihov rast, te povećavaju učinkovitost tjelesne imunološke obrane. Važna aminokiselina taurin je posebno važna za mačke, jer njihov organizam ne može sam proizvesti tu tvar. Ona potpomaže funkcije vida i srca i sprječava smetnje srca i probave.