Saznajte nešto o nama…

Briga i ljubav prema kućnim ljubimcima potaknula nas je prije više od 20 godina da otvorimo prvu Zoo Vili trgovinu u Samoboru. Danas u sklopu naše obiteljske tvrtke, Zoo Vili trgovine možete pronaći i u Zagrebu, Jastrebarskom i Karlovcu.
U svakoj od naših trgovina, zahvaljujući velikom izboru hrane i raznovrsne opreme za pse, mačke, male životinje i ostale kućne ljubimce, možete pronaći sve što je vašem ljubimcu potrebno.

Strastveni smo akvaristi, stoga ne čudi da smo u Hrvatskoj poznati i kao vodeća trgovina za akvaristiku. Sve što Vam je potrebno za jedan od najstarijih hobija, pronaći ćete u našim trgovinama, od velikog izbora akvarija, slatkovodnih ribica, biljaka, morskih ribica i koralja, vrhunske opreme nekoliko renomiranih svjetskih proizvođača, do usluga izrađivanja akvarija po mjeri. Naš tim u kojem su vrhunski dugogodišnji akvaristi u stanju je odraditi svaki projekt bez obzira na veličinu, tip ili zahtjevnost.

U sklopu naših trgovina djeluju i veterinarske ljekarne, a na usluzi su Vam i naši stručnjaci veterinari.

Posjetite nas u jednoj od naših trgovina svakog dana od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 14 sati. Uz velik izbor hrane i opreme za ljubimce, dočekat će vas i naše uslužno osoblje.

Da bi vaši ljubimci sretni bili, tu je ZOO VILI!  🙂

Obratite nam se s povjerenjem!